Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 juni 2011

11 juni Haantjesdag 2011 te Woudenberg

Op zaterdag 11 juni 2011 was het jaarlijkse feest van Woudenberg; Haantjesdag. Voor meer informatie betreft dit feest kunt u kijken op http://www.haantjesdag.nl/.

Wij waren gevraagd door het bestuur van MC Wombarg om met de stand van Motorrijschool Hendriks te komen staan. Deze kans konden wij niet laten schieten, dus zo gezegd zo gedaan. De stand werd opgezet met aan de ene kant een motor van een lid van MC Wombarg en aan de andere zijde de motorrijschool motor met special paint.
De voorwaarde was wel dat Igna twee uurtjes achter de tap zou staan (tappen, niet drinken). Ook dat was natuurlijk geen probleem. Sterker nog, nadat de twee uurtjes om waren, kregen ze Igna niet achter de tap weg. Ook Ayrton vermaakte zich prima met het spoelen van glazen.Heel langzaam aan begon het drukker te worden. Hier een sfeerplaatje; Motorrijschool Hendriks, de biertent en de muziektent beiden van MC Wombarg.Na de middag werd het telkens drukker bij de muziektent, En ondanks een aantal forse regenbuien was iedereen in een goede stemming. Dat kwam natuurlijk ook door de goede muziek van de band.
Naast Igna en Ayrton die druk waren, werd ook Hans aan het “werk” gezet in de stand.
MC Wombarg bedankt voor uitnodiging en de top plek! Volgend jaar komen wij graag weer (ook achter de tap). Els, bedankt voor de foto’s!

Geen opmerkingen: