Totaal aantal pageviews

dinsdag 19 augustus 2008

ART Putten 16 augustus 2008

Afgelopen zaterdag 16 augustus 2008 werd de eerste ART na de zomerstop alweer gegeven. Hiermee is voor mij het seizoen weer van start gegaan. Het voortreffelijke zomerweer werkte natuurlijk mee om deze dag weer tot een zeer geslaagde dag te maken.


Over de Veluwse zandpaden loopt de zeer afwisselende route. Boven een cursist die in de vroege ochtend net na openingstijd van de motorzaak Brouwer Trading zijn Afrika Twin kreeg afgeleverd. Hij ging direct mee de hele dag het zand in.

Na een graspad, welke je ook in de route mag aantreffen, net zoals vele gravel- kiezel- zand- en gebroken puinpaden. Alles komt aan bod, je maakt overal kennis mee.
Deze dag was dan ook bijna een ladies-own ART. Hier twee stoere dames op hun all-roads. Dus dames schrik niet terug van een zandpad, het kan echt. Dat hebben deze beide vriendinnen zaterdag wel bewezen. Echte bikkels waren het.
Door de droge ondergrond en pittige snelheden deden de stofwolken, zoals op beide foto's zijn te zien hun intrede. Het tempo zat er goed in en er werd aan het einde van de dag nog een zanderig blokje extra gereden. Op 16.15 uur was het dan ook moeilijk afscheid nemen van de inmiddels geliefde paden en wegen.
De hele dag is weer voorbij gevlogen. Wat 's morgens in theorie werd verteld is in de dag allemaal aan bod gekomen en werd er geleerd, werd er ook veel lol gemaakt en bovenal kwamen we aan het einde van de dag terug in de staat waarin we in de ochtend vertrokken (letsel- en schadevrij). Dat zijn immers de afspraken die we iedere ART weer maken en waar we ons graag aan houden.

Geen opmerkingen: