Totaal aantal pageviews

zondag 21 september 2008

ART 20 september 2008

Zaterdag 20 september 2008 was er voor Brouwer Trading weer een All Road Training georganiseerd door motorrijschool Hendriks. Met zo een fantastisch weertje doe ik dat natuurlijk helemaal graag. Voor een buitje blijf ik niet thuis maar als de zon schijnt is het toch weer even anders.
De dag weer begonnen met theorie, daarna remmen in de praktijk en even spelen op strand Horst. Hierop naar de lunch en in de middag weer een enerverende trainingsroute.
Er werd weer gretig geleerd en de mannen op de dikke BMW's R1200 GS-sen namen het er met volle teugen van.
Wat een sfeerplaatje.
Effe wat sterke verhalen en ervaringen met elkaar uitwisselen tijdens een van de talrijke stops onderweg om weer verdere technieken en tactieken te bespreken. Er werd weer veel gevraagd en veel geleerd.
Uiteindelijk konden we met z'n allen vaststellen dat de doelstellingen welke aan het begin van de training door mij waren neergezet, allemaal gehaald waren. Geen krasje of valpartijtje, geen deuken in ego's en ga zo maar door. Gewoon een leuke leerzame en schadevrije dag. Aan het einde van de dag na de koffie waren de deelnemers allemaal weer ervaringen rijker, zo bleek tijdens de evaluatie. Tijdens de terugreis toch nog even een ommetje maken en genieten van deze heerlijke nazomerse dag.

Geen opmerkingen: