Totaal aantal pageviews

zondag 25 januari 2009

ORT 2009, definitieve datums.

Vanaf nu kan er voor 2009 aangemeld worden voor de Off Road Training op onze unieke lokatie te Landgraaf.


Op zondag 5 april 2009 VOL!!!
EXTRA ingelaste datum zondag 7 juni 2009
geannuleerd!

Op 5 april zijn Alex van den Broek, Bryan Zuidinga, Marcel van Drunen, Henk Knuiman en Marije van Ettekoven aanwezig, Frans Verhoeven is momenteel aan het bekijken of hij zijn agenda zo kan plannen dat ook hij van de partij kan zijn als trainer.

Deze data kunnen vast in de agenda genoteerd worden en vanaf nu kan er dan ook aangemeld worden. Voor prijzen en verdere informatie zie elders op mijn site. De prijs voor de ORT inclusief lunch, frisdrank en BTW bedraagt € 149,-.
Er is een select aantal huur motoren beschikbaar (bijvoorbeeld Yamaha XT 660 of WR 450 voorzien van noppenbanden) via onze leveranciers. De motoren zijn te huur voor € 150,- inclusief BTW (en ook reinigen, afstellen e.d.), exclusief brandstof. Er is wel een eigen risico, zoals gebruikelijk bij huurvoertuigen.

De data zijn definitief, de zandgroeve is besproken en dus zijn de definitieve ORT's vanaf heden te boeken. Stuur een mail en schrijf in!!!

Graag tot de ORT in 2009!!!
Vanwege de aantallen inschrijvingen wordt momenteel een extra datum voor een ORT nog voor de zomervakantie bekeken!!!Geen opmerkingen: