Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 februari 2011

Definitief Frans Verhoeven trainer in Landgraaf

Gisteren is bekend geworden dat het zeker is dat Frans Verhoeven onze ervaren/gevorderden training zal geven in de zandgroeve in Landgraaf.

Frans Verhoeven is op onze Off Road Training van 23 april aanstaande aanwezig als trainer. Of Frans op 10 september 2011 aanwezig zal zijn, is nog niet zeker. Daar kunnen wij pas uitsluitsel over geven, wanneer de rally kalender van 2011 bekend is.


In Nederland en ver daarbuiten is Frans een bekend gezicht. De afgelopen jaren heeft Frans meerdere keren aan de zwaarste rally ter wereld deelgenomen, Dakar. De laatste twee jaren als coureur op de BMW G 450 RR als fabrieksrijder voor BMW.


Motorrijschool Hendriks is dan ook trots dat Frans Verhoeven de ervaren/vergevorderde deelnemers wil gaan trainen. Mensen die zich inschrijven voor de Off Road Training betalen € 149,- maar als een ervaren/vergevorderde rijder wil inschrijven om nog meer te leren onder de deskundige leiding van Frans Verhoeven moet € 175,- betaald worden. Dit is slechts voor een kleine groep inschrijvers weggelegd, dus zorg dat je er snel bij bent.


De groepsomvang op de Off Road Training is altijd maximaal 8 cursisten per instructeur, dit omdat wij de kwaliteit hoog willen houden. Kwaliteit vinden wij namelijk veel belangrijker dan kwantiteit, per slot van rekening willen onze cursisten LEREN! Maar het moet vooral ook leuk zijn en ook daar gaan wij niet aan voorbij.


In het verleden is al gebleken dat onze instructeurs dusdanig onderlegd zijn dat nieuwe technieken en tactieken op een verantwoorde manier worden overgebracht. Ook Frans kan dat als geen ander. Mensen die bij ons de Off Road Training komen volgen hoeven daarom ook niet bang te zijn van het onbekende. Wij bouwen de dag rustig, stapje voor stapje op van eenvoudig naar moeilijker. Iedereen wordt in staat gesteld om op zijn / haar eigen niveau te leren. Wij garanderen dat.


Kortom schrijf je in voor de ORT op 23 april 2011. Prijzen zijn inclusief lunch en BTW.

Geen opmerkingen: