Totaal aantal pageviews

dinsdag 1 februari 2011

Nieuwe dagen op de agenda voor 2011

Op vrijdag 11 maart is de "Ladies Day en Stoere mannen Trukendoos" avond van MC Wombarg in Woudenberg, waar wij uitleg geven over de motortrainingen en motorreizen van Motorrijschool Hendriks. Met een maand later, wederom de Seizoensstart voor MC Wombarg, waar veilig rijden en behendigheid met de motor weer op de eerste plaats staan. Een mooie training, voordat men het motorseizoen serieus gaat beginnen.

Op zaterdag 16 april organiseert Motorrijschool Hendriks de ritten, op verharde weg, voor het BMW event van SIMAKO BDM te Apeldoorn.

Op zaterdag 23 april organiseren wij de Off Road Training te Langraaf in de zandafgraving.

Op zaterdag 21 mei is onze Off Road Clinic in Lelystad, waar voor ieder niveau motorrijder (-ster) wat te leren is.

Op zaterdag 4 juni organiseren en geven wij de All Road Training vanuit Schans Motoren in Heereveen.

Op zaterdag 10 september staat er weer een Off Road Training gepland in Landgraaf, georganiseerd door Motorrijschool Hendriks.

Op zaterdag 24 september wederom een Off Road Clinic in Lelystad.

Op zaterdag 22 oktober waarschijnlijk de laatste Off Road Clinic in Lelystad van het jaar, tenzij er veel vraag naar blijft.

Voor de alle andere All Road Trainingen, Wegtrainingen en overige trainingen van Motorrijschool Hendriks verwijzen wij naar de website www.motorrijschool-hendriks.com of brochures via de mail motorrijschool.hendriks@gmail.com of telefonisch 06-12708970.

Geen opmerkingen: