Totaal aantal pageviews

zondag 30 maart 2008

All Road Training te Putten 29 maart 2008

Op zaterdag 29 maart 2008 draaide er naast de All Road Training voor Motor Houtrust ook nog een All Road Training voor Brouwer Trading te Putten.

Deze training werd ook gegeven door Motorrijschool Hendriks, maar deze keer in de persoon van Wim van de Heuvel. Deze instructeur is al even enthousiast zandliefhebber als ik zelf en Wim heeft in het verleden ook heel veel trainingen op dit gebied verzorgd voor MRO. Ik ken Wim dan ook al heel wat jaartjes en ik weet dat hij ook enorm veel kennis van zaken heeft op All Road gebied. Wim heeft op deze dag dan ook met veel enthousiasme de ART gegeven. Hieronder een collage van enkele van door hem gemaakte foto's.

Acht frisse cursisten maken hun opwachting. De meeste cursisten deze dag waren trouwe leden van de Transalpclub Nederland, waar eigenaren van onder andere een Honda Transalp, Honda Africa Twin en Honda Varadero lid van kunnen worden.

Ook deze dag ving aan met remmen.
Daarna even stoeien in het zand nabij het strand. En zoals je ziet kun je zelfs een zware Africa Twin parkeren, afstappen en bekijken zonder dat je die op de middenbok of jiffie hoeft te zetten.
Na het vele zware zand even wat verkoeling zoeken kon ook makkelijk want het was nat genoeg geweest in de week ervoor.
Heuvel op- en af rijden hoort ook bij onze ART. De houding op de motor is dan belangrijk en ook daar wordt je in getraint. De deelnemers van deze ART waren ook aan het einde van de dag weer een hoop wijzer en hebben veel plezier beleefd aan onze gezamelijke hobbie, namelijk het met je all-road motor genieten van wat je allemaal nog meer kunt met dit type motor dan alleen het rijden op de verharde wegen.

Geen opmerkingen: