Totaal aantal pageviews

maandag 24 augustus 2009

1e ART naseizoen 2009

Op zaterdag 22 augustus 2009 was er dan weer de eerste ART van het seizoen 2009 / 2010. De twee vrienden, Henk en Julian hadden er zin in, dus gingen we er na de zomerstop weer fris tegen aan. Beide mannen hebben het snode plan bedacht om dit najaar een avontuurlijke reis te gaan maken door o.a. het midden-oosten. Beiden gaan dan op een BMW R1200GS een aantal weken vakantie vieren, en wilden zich goed voorbereiden op de onverharde paden / wegen die dan onvermijdelijk zullen zijn.


Dus was het afgelopen zaterdag dus zover om met die voorbereiding te starten. Het was bijna net zo warm als hetgeen de beiden vrienden te wachten staat.Rondom het landelijke Putten, waar nu nog het mais 2,5 meter boven het maaiveld staat was het dan ook weer dubbel en dwars genieten van de zand-, gravel-, gebroken puin- en graspaden.

Stof en rondvliegend zand was waar Henk en Julian op werden getrakteerd, en zo hoort dat natuurlijk ook op een ART. Snel de bossen in voor wat verkoeling en tegelijker tijd ook wat minder stoffige wegen.

Aan het einde van de dag hadden de vrienden de ART-koorts goed te pakken en lukte het Julian om menig bocht op een lekker tempo door te knallen, getuige de foto hieronder!!!

En dan maar beweren dat je met je motor voor het eerst het zand in gaat...... Julian bleek dus toch wel een beetje cross-ervaring te hebben opgedaan op jeugdige leeftijd. Mag dan wel een hele tijd geleden zijn, maar fietsen verleert toch ook niemand!
Het was weer een gezellige leerzame dag, aldus de mannen. Veel geleerd, lol gehad en menig zweetdruppel lichter naar huis. Ik wil de beide vrienden een hele avontuurlijke vakantie wensen en ze hebben beloofd verslag te doen van hun motorreis. We wachten maar af. In ieder geval veel succes mannen en maak er een wereld vakantie van......... We zien jullie foto's graag tegemoet.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ziet er flitsend uit! ;)

Groetjes Corinne