Totaal aantal pageviews

zondag 26 oktober 2008

ART Putten 25 oktober 2008.

De hele week voorafgaand aan deze training regende het, en zoals de voorspellingen eruit zagen zou het de zondag na deze trainingsdag weer flink gaan regenen. Maar uitgerekend deze ART-dag zou het mooi weer zijn. 's Morgens wel koud en dichte mist, graadje of 2 á 3 Celsius, maar goed iedereen krijgt wat hij / zij verdient zullen we maar zeggen, en daardoor dus de hele dag volop zon, strak blauwe lucht en zo goed als windstil. Wat je nog meer!!

Dit scenario hoort dan ook bij de All Road Training van zaterdag 25 oktober 2008. 4 deelnemers staan vanaf 09.00 uur te trappelen om aan de slag te kunnen, dus werd er gestart met het gebruikelijk theorie-blok in Putten. Tijdens de theorie konden de deelnemers rustig aan ontdooien met een warme kop koffie.
Na de gebruikelijke remoefeningen nog even de basis behandelen betreffende het rijden van heuveltjes. En ja als er dan een klein plasje is achtergebleven nemen we die dan ook nog maar even mee, als we er dan toch zijn!!Achteraf wel een diepere plas dan in eerste instantie was ingeschat, maar dat is dan ook de gok, aan de waterspiegel kun je nu eenmaal nooit zien hoe diep de plas is en wat er eventueel onder het water ligt. Weer een leerpuntje voor deze dag.
Mijn persoonlijke vriendje dan ook nog maar even op de foto, de G 650 X Challenge heeft het ook deze dag weer formidabel gedaan, zonder ook maar weer 1 klap verkeert te geven.
In het bos maar even gestopt om een van de vele sporen te bekijken die het wild heeft achtergelaten. Iets waarmee je echt serieus rekening moet houden hier op de Veluwe. De bossen worden momenteel compleet omgeploegd, niet alleen door motoren met noppen schoeisel, maar nog meer door het in grote getale aanwezige wilde zwijn. Hiermee wordt de aloude Achterhoekse sport "zwientie-tikken" grote eer aangedaan, maar dan op de Veluwe. Maar goed, even serieus: wel opletten als je in de uitgestrekte bossen rondom Putten e.o. gaat rijden. Dit fenomeen is overigens bij de meeste westerlingen in Nederland totaal onbekend. Hier moet je er gewoon rekening mee houden.

Na de lunch dan maar weer op de motor en gáán over de mooie zandpaden. Hier toch wel een leuk plaatje van de schilderachtige omgeving. Hier val je dus maximaal op met je knal-oranje KTM 990 Adventure....
Zo komt ook aan deze op twee na laatste ART van 2008 weer tot een goed einde. Eén van de vier deelnemers had deze training kado gekregen van een vriend van hem voor zijn verjaardag. De schenker van dit kado zag zijn kans tevens schoon om gelijk zelf ook maar als deelnemer mee te gaan op de ART.
Dit is natuurlijk wel een tip:
Wil je een ART of ORT kado doen aan wie dan ook, dan wil ik daar natuurlijk graag aan meewerken, in de vorm van het versturen van een speciale kado-bon. Dit is misschien een leuk idee voor wie dat overweegt. Wij maken dan een kado-bon en uitnodiging namens de aanbieder en sturen deze naar de ontvanger!! Mail ons een wij nemen contact met u op via de mail of telefoon. TIP voor de aankomende feestmaand???

Marjolein Veldhuizen-Kwint:
Haar reactie:

"Heb er nogmaals erg van genoten en de filmpjes terugzien is erg gaaf."

Geen opmerkingen: