Totaal aantal pageviews

donderdag 9 oktober 2008

Foto's van de ORT op cd-rom.

Tijdens de ORT worden heel wat foto's geknipt. Honderden, duizenden..... allemaal sfeerplaatjes voor het nageschlacht, zodat er over een hele tijd later gezegd kan worden: "Opa heeft vroeger nog eens een ORT gevolgd, kijk maar.....".
Wij hebben daarop geanticipeerd door een fotograaf in te huren, welke tijdens de ORT van 28 september 2008 honderden plaatjes geschoten heeft. Deze foto's van acties en van een enkel stilleven zijn allemaal op cd rom gezet, en deze cd rom is nu te koop. Iedere deelnemer staat zeker een keer op de gevoelige plaat.....
Foto's van actie, van net na een actie, spannend moment, bijna val-momenten of een sfeervolle en gezellige lunch, uitleg aan deelnemers door onze ervaren instructeurs en noem maar op, alles staat erop.
Of foto's van een prachtig stilleven zoals hierboven.....
Kortom eigenlijk wel een hebbeding voor de deelnemers en een leuk aandenken aan een super training.
NU BESTELLEN:
De CD rom bevat meer dan 570 foto's.
Kosten € 15,- en nu dus te bestellen.
Wil je de cd-rom bestellen, dan doe je dat door mij even een mail te sturen en je naam en adres te vermelden. Je ontvangt dan de gegevens en bankrekening waarop je het verschuldigde bedrag kunt overmaken, en na ontvangst van het bedrag krijg je van ons de cd-rom thuis gestuurd.
Zie je overigens op de cd-rom een mooie actiefoto staan van jezelf dan kun je tegen betaling van €5,- een vergroting van die specifieke foto ontvangen.

Geen opmerkingen: