Totaal aantal pageviews

zaterdag 1 november 2008

Maisvelden rijden tijdens de All Road dag

Zoals beloofd werd er in het middag programma tijdens de route zo hier en daar een maisveld meegepakt om het all- of eigenlijk meer het off road rijden wat te benadrukken. De soms spekgladde maisplakken waren niet altijd even gemakkelijk te berijden.
Hier nog een mooi plaatje tussen het 2,5 meter hoge mais. Van de boer kregen we toestemming om nog maar een paar rondjes te knorren over zijn land.
En als je soms wat te enthousiast de dikke diepe moddersporen in duikt.......
.....kom je er alleen niet meer uit. Voor het graven, trekken en duwen in de zuigende modder eerst nog wel even wat foto's gemaakt. Anders geloven ze het thuis natuurlijk nooit. Dan met drie / vier man de motor loswrikken uit de dikke modder en het water. Even schoonrijden en gaan, op naar het volgende maisveldje.
En dan het laatste plaatje.... Overigens hebben over heel was maisvelden wel gewoon kunnen rijden, dus laat je voor een volgende keer niet afschrikken. Maar mooi was het wel. En zo werd de waterdichtheid van de diverse motorpakken getest op water wat tegen gehouden moest worden van buiten naar binnen, maar zeker ook van het water / zweetdruppels wat van binnen naar buiten wilde. In ieder geval was het met een gemiddelde van een graadje of 6 deze dag best een heel aangenaam temperatuurtje om de verharde wegen te verlaten. Mannen / deelnemers bedankt voor jullie tomeloze inzet en sportieve gedrag om een ander daarwerkelijk uit de drek te helpen, en graag tot volgend jaar voor de volgende editie van de all road dag.

Geen opmerkingen: