Totaal aantal pageviews

donderdag 11 juni 2009

ART nieuw bij Rally Adventure Shop in Ulft

Motorrijschool Hendriks gaat in het nieuwe seizoen van 2009 de All Road Training onder andere verzorgen vanuit het nieuwe bedrijfspand van de Rally Adventure Shop te Ulft.
Alexander Tangerink is eigenaar van de Rally Adventure Shop en samen met zijn vrouw Dieni Folman hebben zij ook Alledin Support. Die laatste organisatie is geen onbekende in Nederland als het gaat om de verzorging en begeleiding van en tijdens onder andere BDM Rallyschool, Alto Turia Ride, Tuareg Rally en de Oost Europa Rally om maar een paar motorevenementen te noemen. Voor Hans Hendriks een hele leuke partner om de samenwerking mee aan te gaan.

Alexander en Dieni hebben de beschikking over een fantastisch bedrijfspand onder hetzelfde dak als van Memo Tours en hebben sinds kort een winkel wat een bezoek meer dan waard is voor de echter motoravonturier en rallyfans. Beschermende motorkleding, helmen, cross handschoenen, cross kleding, motor endurotassen, noppenbanden, accessoires voor de rallyrijdende motorfan, boeken en dvd's op dat gebied, alles maar dan ook echt alles kun je er krijgen. Alex en Dieni verzorgen ook al sinds tijden GPS trainingen en zijn het geven van trainingen dus wel gewend.

De samenwerking komt ook niet zomaar uit de lucht vallen. Ik heb in het verleden al vaker contact gehad en trainingen verzorgd voor Alledin Support, maar nog nooit in deze vorm.
Tijdens de opening van de Rally Adventure Shop werd een idee geopperd om tot samenwerking te komen en zie hier het resultaat.

Voor het najaar zijn direct twee datums geprikt om een ART vanuit het pand, waarin ook een perfecte instructieruimte is aangebracht, te starten.

Op zaterdag 26 september EN

op zaterdag 10 oktober 2009

organiseren wij een All Road Training. Op 08.30 uur worden de deelnemers verwacht in het bedrijfspand te Ulft (Achterhoek). Na een uurtje theorie gaan we eerst remmen beoefenen waarna er nog wat zaken beoefend worden. Via een all road route gaan we weer naar de Rally Adventure Shop voor de lunch. Na de lunch rijden we een all road route over de fraaie onverharde paden in de Achterhoek om omstreeks 16.15 uur weer in Ulft aan te komen. Na de evalutie en de koffie zal deze dag rond 16.45 uur worden beƫindigd.

Inschrijven kan vanaf nu via motorrijschool Hendriks (zie mailadres op deze site)

Deelname aan de All Road Training kost normaal € 139,- per persoon, inclusief lunch en BTW.

Tijdelijk, ter introductie berekenen wij een bedrag van € 120,- p.p., incl. lunch en BTW.

Instructeur / deelnemers ratio maximaal 1:6.

Geen opmerkingen: