Totaal aantal pageviews

maandag 1 juni 2009

ART 30 mei 2009

De laatste ART van die seizoen voor de zomerstop is inmiddels een feit. Op zaterdag 30 mei 2009 vond deze dan ook plaats voor Brouwer Trading te Putten. In totaal 4 cursisten stonden te trappelen om met dit fraaie weer stof te gaan happen. En dat is gebeurt ook....


Nadat het remmen met voornamelijk de achterrem achter de rug was op het strand langs het Veluwemeer kon de volgende oefening plaatsvinden.

Motortillen, eenmaal uitgelegd hoef ik als trainer geen motor meer te tillen in het verdere verloop van de dag. Dus als iedere deelnemer het nu onder de knie heeft hoeft alleen nog maar coaching plaats te vinden. Ook een BMW R 1150 GS Adventure is dan na een "gesimuleerde" val weer met beide wielen op de grond te krijgen.

En stoffig dat het was! Van achter gefotografeerd, want ik had vandaag een fantastische hulp van niemand minder dan Tonny van der Spoel waarover in het andere item op mijn site wat meer informatie.
Over de bospaden in het bosrijke Putten e.o. is het opzoeken van de schaduw een uitkomst voor de warme momenten tijdens de ART.

Ook de bochtentechniek komt natuurlijk weer aan de orde. Na een heerlijke dag training kwam aan deze training natuurlijk ook weer een einde. Alle deelnemers, gingen moe maar voldaan ,en met een schat aan ervaringen rijker, en niet onbelangrijk; schadevrij weer naar huis.
Nu eerst genieten van de zomerstop, om de accu weer op te laden voor medio eind augustus / september waar de eerste ART's alweer in de agenda staan gepland.
Mochten mensen zich willen opgeven, kan dat via deze site door op mijn e-mail adres te klikken en je via de mail aan te melden. Datums altijd in overleg met de deelnemers.

Geen opmerkingen: