Totaal aantal pageviews

zaterdag 27 februari 2010

De Marokko tour is begonnen....

Het inladen van de motoren.
Op donderdag 25 februari 2010 was het dan eindelijk zover; de eerste echte serieuze stap voor het vertrek naar Marokko. De Marokko-tour is begonnen.
Alle deelnemers kwam tussen 16.00 en 20.00 uur hun motor, 2 kisten en tas met motorkleding inleveren. De Dakar-truck van Memo Tours, hier prominent in beeld werd tot aan de nok toe vol gestopt. Bennie Michelbrink van Memo Tours en ik namen de schone taak op ons om de auto zo goed mogelijk te laden. De deelnemers kregen allemaal hun Marokko-tour overhemd met de geborduurde logo's van de organisatoren uitgereikt.


De aanhanger werd tot aan de achterdeur volgezet met intotaal 13 motoren en toen bleek wat een enorme ruimte zo'n dikke R 1200 GS Adventure inneemt. Hier onder het laden daadwerkelijk in beeld. De totale lengte van Memo Tours combinatie bedraagt bijna 19 meter.

Een blik in de truck, de kisten (2 per persoon) werden geladen, de biertap en vat en barbeque werden tussen de motoren geladen, want er bleken toch nog 4 motoren in de truck zelf te moeten staan in verband met plaatsgebrek in de aanhanger.

Hieronder nog even de totale combinatie, die op het moment dat ik dit schrijf al in noord Spanje zal zijn. De truck is in het bijzonder toegerust voor deze reizen. Op zondag 28 februari is het echte vertrek van de deelnemers (11 in totaal) en de andere leden van de organisatie vanaf het vliegveld Weeze (vliegveld Niederrhein). De komende week wordt het genieten van de reis, de onverharde wegen, het Atlas gebergte en de duinen en natuurlijk de gezellige avonden bij de hotels.
Iedereen kon nog even de allerlaatste zaken regelen, en dan komt hopelijk ook het genieten van alle voorbereidingen van de afgelopen maanden.Geen opmerkingen: