Totaal aantal pageviews

zondag 1 april 2012

Vervolg ORT Landgraaf 31 maart 2012


Zoals beloofd volgt hier nog een aanvullend stuk op het eerdere bericht van de Off Road Training te Landgraaf. Inmiddels hebben we meerdere foto's ontvangen die nog een vollediger beeld geven van de training. De locatie in Landgraaf is een unieke, en dat hoeven we echt niet te herhalen. Gewoon een top trainingslocatie.

Zelfs beginnende en meer gevorderde deelnemers kunnen hun hart ophalen en een enkele sprong over een zandbult is dan ook geen zeldzaamheid.

Onder in het diepste niveau van de zandgroeve is het altijd mul en is er ook voldoende ruimte om lange bochten te leren rijden.......
waar sommigen aan een ware drift toekomen. Voor de meer gevorderden is dat dan ook een logische vervolg stap die onder begeleiding geleerd kan worden.

Onder in de groeve wordt steevast een oefenparcours uitgezet en wordt datgene wat in de ochtend is geleerd gecombineerd en worden mulle paden en mulle klimmetjes gereden.

Iedereen op zijn of haar beurt om elkaar de nodige ruimte te geven.

 
Ook de kombocht zat er weer in en werd naar mate deze vaker gereden werd steeds beter gereden. Heel belangrijk daarbij is de kijktechniek en als je dat door hebt lijkt het steeds makkelijker te gaan en kan de snelheid er steeds meer bij gecombineerd worden.

In het mulle zand leren we ook het zo vlot mogelijk wegrijden, gas erop, kijken en zo snel mogelijk opschakelen. Als dat per individu goed gaat wagen we het er zelfs op om als complete groep naast elkaar een soort van wedstrijdstart, maar dan zonder een echte wedstrijd natuurlijk, want daar wagen we ons niet aan.


Tot slot deze dag nog even afsluiten met een foto van de hele groep die bij Motorrijschool Hendriks trainde.

Geen opmerkingen: