Totaal aantal pageviews

zondag 1 april 2012

Off Road Training te Landgraaf 2012

Vandaag 31 maart 2012, was ons eerste Off Road Training van dit jaar in Landgraaf weer een feit.
Het leek een koude, waarschijnlijk natte dag te worden, maar op twee kleine spatjes na, was het een droge dag met af en toe het zonnetje.Hans was de instructeur van de dag en Freek was eigenlijk alleen maar om het terrein voor te verkennen voor het weekend van het Beta Off Road Event op 5 & 6 mei.
Maar ja, Freek kon het niet laten om de deelnemers én deelneemster van advies te voorzien, samen met Hans. En ook Hans kon zich daar prima in vinden.


We begonnen met opwarmen op de slalom omhoog en naar beneden. Dat was even wennen, maar al snel ging het behoorlijk soepel.Natuurlijk kon ook de oefening "hoe rijd ik een onoverzichtelijke heuvel op en over", met daarna een klein parcours om de geleerde technieken even in te zetten, niet ontbreken.


Natuurlijk werd op deze dag veel meer gedaan, ook in de zandkuil hebben wij een aantal oefeningen gedaan. Hiermee konden de deelnemers zich goed opwarmen, want het is best zwaar werk in het mulle zand. Heerlijk al die bezwete en rode gezichten onder de helmen vandaan.

Na een onfortuinlijke val, in de eerste 20 minuten van de Off Road Training in 2011, kon Maarten vorig jaar naar het ziekenhuis. Dit vonden wij wel erg sneu en besloten hem daarom dit jaar de training geheel opnieuw te laten volgen. Daarom kreeg hij van ons een tegoedbon aangeboden die nu verzilverd werd. Deze dag verliep alles wel goed en samen met zijn broer Clemens en Ron, een vriend, werd het toch weer een leuke leerzame ervaring.

Aan het einde van de training gaf Ron een rondje vers gebakken frikadellen weg, gebakken in zijn eigen servicebus (voorzien van aggregaat) op locatie in de zandgroeve. Waar dankbare deelnemers al niet toe in staat zijn....  Bedankt! Ook namens de andere deelnemers en deelneemster.

Foto's van de andere fotografen zijn nog niet in ons bezit, dus....wordt vervolgt...Geen opmerkingen: