Totaal aantal pageviews

zondag 9 december 2007

Schans All Road Training 1 december 2007

Alweer staat een frisse club cursisten klaar om voor het eerst kennis met de wereld van de onverharde paden te maken. Ook vandaag werd er veel geleerd en plezier beleefd. Motoren nog in onberispelijke staat en blinkend schoon. Dat zal er aan het einde van dag wel anders uitzien!
Natuurlijk zorgt Schans Motoren dat de cateraar tussen de middag zijn huiswerk heeft gedaan.
Genieten van de warme soep en uitgebreide lunch. Weer lukt het niet om alles op te krijgen. Na een gezellige lunch moet er toch nog gewerkt worden. Op naar de route om de zandpaden op te zoeken. Na een kleine 3,5 uur zijn we weer terug met.........
........motoren die wel een frisse douche kunnen gebruiken. Geen noemenswaardige valpartijen onderweg, maar wel veel ervaringen opgedaan. Motoren nog steeds schadevrij, maar niet meer zo mooi schoon als vanmorgen.
Na een dag hard werken zijn we dan rond de klok van 16.30 uur terug bij Schans Motoren in Heerenveen. Gezien alle lachende gezichten heeft de hele groep het weer goed naar de zin gehad. Niet alleen de motoren verdienen een douche, maar ook de deelnemers kunnen er wel een gebruiken. Het was weer een leuke, leerzame dag. Motoren werden eerst nog even schoon gespoten waarna iedereen met zijn weg naar huis aanving.

Motoren ook te huren bij Schans Motoren!
Overigens is het voor de All Road Training bij Schans Motoren mogelijk om motorfietsen van deze dealer uit Heerenveen te huren. Voor prijzen en dergelijke kunt u informatie inwinnen bij Schans Motoren (BMW dealer) in Heerenveen.

Geen opmerkingen: