Totaal aantal pageviews

zondag 2 december 2007

Heuvelsrijden, een apart onderdeel.

Tijdens te ART kan u worden getraint in het rijden van heuvels, als daar de behoefte aan bestaat. Hierbij wordt gelet op de regeling van gas en bediening van koppeling en rem. Verder besteden wij aandacht aan lichaamshouding en kijktechniek......


.....zodat u op de juiste manier boven aan de heuvel kunt komen. Verder is het natuurlijk van belang dat u dit bereikt door op een veilige manier binnen uw eigenen grenzen van kunnen, durven en in theorie te kennen wat u precies moet doen en laten.


Dit bereiken wij door u op een didactisch verantwoorde manier op uw eigen leertempo, stap voor stap de belangrijke zaken bij te brengen. Verder komen alle deelnemers om een dag plezier te beleven aan hun hobby en dat is wat wij proberen uit te dragen.

Aan het einde van een ART willen we graag dat u wat geleerd heeft, dat u plezier beleeft heeft en dat we een het einde van de dag veilig, zonder schade en/of erger weer huiswaarts kunt gaan.

Ons motto is dan ook;
deze dag kan u heel veel leren, maar bovenal bepaalt u zelf wat u wilt leren, dus veel leren mag maar niets moet.........
Tenslotte heeft iedereen zijn of haar grenzen op deze trainingen.

Geen opmerkingen: