Totaal aantal pageviews

zaterdag 25 april 2009

ART Putten 25 april 2009

Zaterdag 25 april 2009, 20 graden en volop zon, om daar maar mee te beginnen. Een net iets te warm allroad weer maar goed we zullen er ook maar weer niet teveel over klagen.
Deze dag was georganiseerd voor Brouwer Trading, die op de dag na de training op het strand Horst een Dakar-dag zou houden voor alle sponsoren van de Dakar editie van 2009. Hiervoor was het strand Horst dan ook even speciaal met een shovel bewerkt en dat leverde een zeer strak en goed te berijden parcours op.

Na de gebruikelijke opstart met theorie, remmen en motor tillen konden we dan ook even echte heuvels rijden op het strand, zoals hierboven goed te zien is. De vier deelnemers van vandaag hadden het dan ook uitermate naar hun zin. En drie van de vier gaven dan ook meteen te kennen dat ze op zondag 7 juni aanstaande wilden inschrijven voor de ORT in de zandgroeve te Landgraaf.

Stoffig was het dan ook behoorlijk zoals is te zien op bovenstaande foto. Grote stofwolken en veel plezier waren vandaag toch wel de steekwoorden.

Het Yamaha-gehalte was vandaag wel erg groot, twee TTR 600 en een XT 660 waren van de partij. Dat het dus niet aan de motoren lag was wel duidelijk vandaag. De Yamaha's knalden er lustig met hun respectievelijke eigenaren op los. Ook was een oude liefde van mij zelf van de partij een Honda NX 250, waarmee vroeger heel wat kilometers afgelegd zijn door mij. Goede oude rijden herleefden dus een beetje vandaag.

Stoffig betekende dus automatisch veel, heel veel mulle zandpaden. De zon had de afgelopen weken wel duidelijk zijn best gedaan om de bovenlaag van de meestal wel wat hardere paden om te toveren naar mulle zandbanen. Dus het advies van vandaag was gewoon veel gas erop en achterwiel belasten en gaan...........

Hier nog een foto waarop de grote stofwolken goed te zien zijn.
Rond 16.15 uur was de training weer ten einde en konden we met zijn allen terug kijken op weer een geslaagde dag met volledige gehaalde doelstellingen, maar bovenal motoren en bestuurders allemaal schadevrij weer aan het eindpunt. Mensen bedankt voor jullie inzet en graag tot ziens in Landgraaf.
Geen opmerkingen: