Totaal aantal pageviews

zondag 27 september 2009

Mooie plaatjes toch...
Een sliert van dikke all roads over graspaden achter boeren erven en boerderijen door. Vele boeren gaven hun toestemming om hun erven te gebruiken. Onze dank is dan ook groot aan deze bewoners van Putten e.o. die de motorsport daarmee een warm hart toe dragen.

En als je dit soort mulle paden kan doorstaan ben je een held. Een van die helden was mijn slotrijder met oranje hesje, John de Graaf op zijn HP2. Moest overigens wel thuis beloven dat ie zich inhield want er zat nog een een leuke vakantie aan te komen voor John.

Hier ook weer typisch zo'n plaatje van een van de prachtige paden.

En aan het einde van de dag een bbq, zoals beloofd. Hier Monique volop in actie voor de hoos aan hongerige mensen die eraan zit te komen. Vele tientallen hamburgers en worstjes werden gegrild om de knorrende magen tot stilzwijgen te brengen.

Bedankt voor een topdag!!! Alles is goed verlopen. Wij bedanken "vriend van show" Frans Verhoeven voor zijn aanwezigheid en Frans zal overigens volgend jaar als we de ORT weer gaan verzorgen optreden als onze trainer. Ik wens Frans de komende maanden heel veel succes bij de voorbereidingen van de komende Dakar editie en die gaan we natuurlijk weer volgen.
Voor allen die aanwezig waren, mensen bedankt voor deze perfecte dag. Het is zeker voor ons een enorme motivatie om volgend jaar weer een all road dag te organiseren.
Geen opmerkingen: