Totaal aantal pageviews

dinsdag 22 september 2009

We gaan het toch weer doen in 2010; ORT's geven!!

Hans Hendriks (motorrijschool Hendriks) gaat in 2010 weer de Off Road Training verzorgen, ook voor de deelnemers van Brouwer Trading. Op een toplocatie wel te verstaan waar we veel ervaring hebben opgedaan.
De prijzen zijn nog niet bekend maar liggen lager dan in 2008 / 2009.De foto's bij dit bericht zijn genomen in de immense zandgroeve te Landgraaf bij velen van jullie wel bekend.
Wij gaan het samen dan toch weer doen. Na wat strubbelingen met onze vroegere mede organiserende partners zijn wij er even mee gestopt, maar in 2010 beginnen we weer met frisse moed.
In de planning staan in ieder geval twee data die we ook nog niet prijs kunnen geven omdat de planning van de locatie nog niet vast staat, maar hou vast rekening met half april 2010 en half september 2010. Medio die tijd willen we een ORT inplannen. De prijzen zullen aantrekkelijk zijn en natuurlijk weer inclusief BTW en een stevige lunch.
Inschrijven kan alvast en zodra we de definitieve data weten, berichten we de mensen die ingeschreven hebben in volgorde van inschrijven. Als je het dan eens bent met de datum ontvang je pas de factuur, en als die is voldaan is de inschrijving definitief.
Wij zorgen weer voor top trainers een leerzaam programma met dito oefeningen.
Inschrijven kan dus weer via mijn e-mail.
Bellen kan natuurlijk ook.
Graag tot april 2010 of september 2010.

Geen opmerkingen: