Totaal aantal pageviews

zondag 27 september 2009

All Road Dakar-dag, 26 september 2009

Op zaterdag 26 september 2009 was het dan uiteindelijk zover. Na vele keren voorverkennen van 120 km all road route in de omgeving van Putten, gingen de remmen los. Een enorme groep van 120 mensen had zich ingeschreven voor deze geweldige en jaarlijks terug kerende dag bij Brouwer Trading. Hier is Cor Termaat, die de hele dag heeft voorzien van commentaar met enkele voorrijders in de weer.
Voorrijders waren duidelijk te herkennen aan gele hesjes en slotrijders waren voorzien van een oranje hesje.
De eerste groep ging om iets over 9 uur in de ochtend van start. Stralend weer, dik 20 graden en zon maakte deze dag tot een waar succes.

De groep met de dikke all roads, allemaal BMW's GSsen, het kon niet op. Ook deze dikke jongens, ik bedoel hier natuurlijk niet de motorrijders zelf mee, maar de motor op zich weerden zich deze dag kranig. De hele route was niet altijd even makkelijk, want door de aanhoudende droogte in de voorgaande dagen / weken waren vele paden echt mul zandpaden geworden. Zonder noppen is het dan echt vechten met je GS.

Jan heeft er duidelijk zin in vandaag als voorrijder. Nu is normaal doen voor Jan toch al een probleem, maar het maakt het er allemaal wel gezelliger op.

Wouter vertrekt hier met "zijn" groep als een van de laatsten.

Geen opmerkingen: