Totaal aantal pageviews

zondag 19 april 2009

ART van zaterdag 11 april 2009.

Zaterdag 11 april werd er weer een ART georganiseerd welke werd gegeven door Wim van den Heuvel. Ik ging zelf deze dag voor een weekje op vakantie en vandaar dat Wim mij verving deze training. Deze FTT Adventure startte wederom vanaf de motorzaak Brouwer Trading te Putten.
Vandaag waren er 9 deelnemers die zich in de morgen dus verzamelden. Na de theorie vertrok ook deze club naar de remlokatie in Putten.


Na het remmen en een duidelijke uitleg konden de deelnemers een korte helling berijden onder toeziend oog van Wim, en zij kregen natuurlijk van Wim de nodige aanwijzingen om de techniek op een juiste wijze toe te passen en zo dus boven te komen.

Op het zandplaatje nabij de remlokatie konden de deelnemers de pas geleerde technieken ook even uitproberen. Knippenpaadje rijden, heuveltje op en af rijden het zat er ook vandaag weer allemaal in.

Dan natuurlijk weer even bijtanken onder het genot van de lunch. Na de lunch werd aangevangen met het rijden van de route in de middag waarin nog heel veel werd gepraat en uitgelegd.

Tijdens de route werden ook weer de gebruikelijke technieken besproken en werden handige tips en tools gegevens om het rijden op onverharde ondergrond zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Deze dag was er wederom een met mooi weer, droog en een zonnetje. Er waren weer vele positieve reacties tijdens de evaluatie te horen. Wim bedankt voor het geven van deze training en graag weer tot een volgende gelegenheid.
Geen opmerkingen: