Totaal aantal pageviews

woensdag 8 april 2009

Quad Training, nieuw in Landgraaf tijdens ORT van 7 juni a.s.

Afgelopen zondag werd er ook "testgereden" in de zandgroeve, om te zien of er een quad training zou kunnen gaan plaatsvinden. We zijn tot de slotsom gekomen dat er, bij voldoende belangstelling op 7 juni a.s. in de zandgroeve te Landgraaf een quad training georganiseerd kan worden bij wijze van try-out.
De groeve leent zich prima voor een quad training. Er is genoeg speelplezier voorhanden. De quad, het voertuig wat in populariteit nog steeds toeneemt op de Nederlandse wegen, kan natuurlijk ook prima in de groeve gebruikt worden. Mensen die in het bezit zijn van een quad kunnen dan ook vanaf nu inschrijven voor de ze try-out.

Zo is gebleken dat de groeve zich zeer goed leent om quad rijden en motorrijden (tijdens de ORT) een hele goede combinatie kan zijn.

Nog even een sfeerplaatje; vader en zoon, Hans en Damian Hendriks. De demo's welke op bovenstaande foto's zijn te zien werden allemaal door Damian (12 jaar) uitgevoerd.
Voor meer info, kun je mailen en er zal dan ook meer bekend zijn over een speciale try-out prijs voor deze nieuwe training. Bellen mag en kan natuurlijk ook.



Geen opmerkingen: