Totaal aantal pageviews

donderdag 11 maart 2010

Marokko Tour 2010, dag 1; Weeze - Almeria.

Na heel veel voorbereidingen aan mens en machine is dan DE dag van het vertrek voor de Marokko Tour 2010 aangebroken. Iedereen is ruimschoots op tijd aanwezig op zondag 28 februari aan de luchthaven Airport Düsseldorf - Weeze. Na een supersnelle incheck werd op tijd het luchtruim gekozen en verliep alles volgens schema. het was enorm slecht weer en de piloten hadden te kampen met stevige zijwind tijdens het opstijgen. Dit was duidelijk voelbaar aan het vliegtuig. Eenmaal hoogte gemaakt scheen de welbekende zon achter de wolken. Blauwe lucht, lang niet meer gezien.

Enne, even kijken op de GPS waar we zitten, want daar beneden is een prachtige off road route te zien.
Op de luchthaven van Almeria was het weer een stuk aangenamer als was er geen zon te zien. Het vliegtuig kon leeg geruimd worden en wij gingen als een haas op zoek naar taxi's die ons naar de haven konden brengen. De taxi's waren snel gevonden en zo konden we snel via de uitgang naar de haven.

In de haven stond Bennie met de vrachtwagen combinatie al op ons te wachten. De spullen die we nodig hadden werden uitgepakt en konden we in de rust want de ferry zou over een paar uur pas gaan vertrekken. Alle tijd dus voor wat eten, kletsen en bijkomen van de vlucht.

Uitpakken dus en tafels en banken opzetten. Allemaal even de handen uit de mouwen en dan wachten op inschepen.

Geen opmerkingen: