Totaal aantal pageviews

dinsdag 9 maart 2010

Marokko Tour 2010, dag 4; vervolg.

De woestijn blijft wel trekken, wat een schouwspel en wat een aantrekkingskracht oefenen die duinen op je uit. Je voelt je weer dat kleine jongentje die met zijn emmertje, schepje en vormpjes voor het eerst in de zandbak mag gaan spelen. Alleen nu met een wat zwaarder speeltje.

Hier Tom die met zijn zware speeltje ook gewoon de zandbak in is geweest. Applausje voor Tom om met zo'n dikke R 1200 GS Adventure het avontuur aan te gaan.

Al dat zand maakt hongerig, dus naar het centrum van Merzouga voor een echte Marokkaanse maaltijd. Erg goed te eten, kan ik wel zeggen, en ik was niet de enige.

De "Desert Fox" heeft fans in de woestijn. Natuurlijk moet je dan bij zo'n toepasselijke reclame wel even op de foto. Wie wil dat nu niet, een echte Desert Fox in de zaak.
En hier even poseren, en dan in een demo nog even dunnetjes over......

Op het achterwiel wel te verstaan. Mmmm vreemde helm.

Die helm is er toevallig wel in de kleuren van Motorrijschool Hendriks, past goed bij mijn enduro pak, zullen we maar zeggen. En ik heb nog nooit zo'n helm gehad. Je kunt deze helm op de grond gooien of overrijden zonder dat ie stuk gaat, wel een oplossing hoor. Kortom Merzouga was echt klaar voor onze komst.




Geen opmerkingen: