Totaal aantal pageviews

zaterdag 29 mei 2010

ART te Putten zaterdag 29 mei 2010

Op zaterdag 29 mei 2010 was er weer een All Road Training georganiseerd door Motorrijschool Hendriks voor Brouwer Trading in Putten. Nadat de theorie er op zat werd deze meteen in de praktijk gebracht.

Hier een demo van Hans met de klas die langs de kant met spanning toe kijkt.

Nu mogen de deelnemers zelf. Remmen blokkeren met plezier, doet stof opwaaien.

En ook al tips gehad, voor wanneer de achterzijde de voorzijde voorbij gaat. Dat werd goed in pratijk gebracht.

In de middag een heerlijke lunch op het terras van "Het Smulhuisje" en hier werden ter plekke een paar verzoeken met plezier ingewilligd door de vriendelijke bediening.

Na de lunch het betere terreinwerk. Als wij zeggen bospad, is dat precies wat wij bedoelen. Hier een mooie bocht in het mulle zand, midden in het bos.
De deelnemers mochten hier zelf een deel van de route een aantal maal rijden, met aanwijzingen van Hans, die bij een van de bochten stond.
De rondjes en de bochten werden telkens sneller en soepeler gereden. En de glimlach in de helmen werden steeds groter.

Het extremere werk, veel hobbels en kuilen. Een keer vonden de deelnemers leuk, maar niet genoeg. Dus dit pad werd nog een keer heen en weer gereden alvorens de route te vervolgen.

Toen aan het eind van de leerzame dag de helmen afgingen kwamen er zwarte gezichten met rode koontjes onder de helmen vandaan. Er was niemand die geen glimlach op zijn/haar gezicht had. Nog even de dag en de route besproken en de eventueel laatste vragen beantwoord. Iedereen was heel en geen motor beschadigd, al met al, weer een geslaagde en leerzame dag.









Geen opmerkingen: