Totaal aantal pageviews

dinsdag 25 mei 2010

Voortgezette wegtraining, zaterdag 22 mei 2010

Zaterdag 22 mei 2010 werd er weer een Voortgezette Wegtraining gehouden vanuit motorrijschool Safety te Houten. Deze zaterdag 2 inkijkers die in de toekomst de Voortgezette Wegtraining ook kunnen gaan geven. Harry en Igna keken de training in. Elders op de site stelt Igna zichzelf verder voor maar een volgende training kan je haar al tegenkomen als er bijvoorbeeld een vrouwengroep is. Harry is al instructeur op basis van oproepkracht bij motorrijschool Safety.
Hier onderweg tijdens een van de stops voor uitleg en overleg met de cursisten over het bepalen van de juiste rijpositie, taal van de weg, gevaarspunten en kijktechniek en kijkmomenten.

Onderweg weer naar restaurant "de Kromme Hoek" Scherpenzeel voor de altijd volledige lunch. Ook dit keer konden we heerlijk genieten van de lunch op het terras, buiten in de zon.

Even weer een stop onderweg om de laatste stand van zaken door te nemen. Feedback geven, evalueren en instrueren op nieuwe onderdelen.

Tot slot was er nog een speciale wens van een van de cursisten. Zij wilde een keer oefenen met het motor tillen. Dus op verzoek motor tegen de vlakte, demo, en zelf oefenen. Zelfs zo'n zware Honda Silverwing is weer netjes op de wielen te krijgen.
Al met al weer een leuke dag, goed motorrijweer en veel geleerd.




Geen opmerkingen: