Totaal aantal pageviews

woensdag 5 mei 2010

ORT Landgraaf zondag 25 april 2010.

Zondag 25 april 2010 waren we weer in de fantastische zandgroeve in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Hier werd de Off Road Training georganiseerd door Motorrijschool Hendriks en tevens voor de deelnemers van Brouwer Trading. De plaatjes blijven indrukwekkend van deze prachtige groeve.

Het weer werkte helemaal mee. De zon scheen en dreef de thermometer op naar een dikke 27 graden. Vandaag hadden we bewust voor wat kleine groepen gekozen, van beginners tot gevorderden. Trainer was Hans Hendriks en voorrijder Ed Karssen voor beginners en licht gevorderden. Trainer Frans Verhoeven en voorrijder Arjan Brouwer voor de gevorderden rijders, mannen die veelal met een sport-enduro komen. En Jan Hofland was voorrijder voor de extreem gevorderden. Een motor, zwaar of licht voorzien van noppenbanden volstaat, en een dagvullend programma kan worden gevolgd bij aan van onze trainers. Zo kan iedereen zijn eigen niveau aangeven en ingedeeld worden. Tussentijds kan er altijd van groep gewisseld worden als mocht blijken dat mensen zicht zelf te hoog of te laag hebben ingeschat.

In de morgen de briefing, overleg tussen de trainers en inschrijving van de deelnemers en indeling in de diverse groepen.

En als alle administratieve zaken voor de deelnemers afgehandeld zijn, lekker rijden natuurlijk. In de zandgroeve kunnen we ook gebruik maken van een bosperceel en ook daar oefenen we natuurlijk het rijden over de wat smallere zandpaden.

Tja, en dan kan enig duw- en trekwerk wel een onvermijdelijk zijn. Dus dan elkaar helpen en uitgraven. Maar dan moet je wel zorgen dat je je eerst ingegraven hebt. Hier in ieder geval goed gelukt. Dus met een paar man duwen en trekken en dan weer verder ploeteren.

Op de volgende pagina het vervolg van het verslagje van deze training.




1 opmerking:

John Bromfiets zei

Zo dan! VET STOER. Zodra ik een mooie ofroader heb, ben ik erbij!

Wat een geweldige locatie.