Totaal aantal pageviews

maandag 24 mei 2010

Motorclub Woudenberg seizoenstart, 17 april 2010

Op zaterdag 17 april 2010 vond, voor de motorclub Wombarg uit Woudenberg, de seizoenstart plaats. Wij waren door bestuurslid Els Kalff uitgenodigd deze dag te verzorgen. Het ontvangst was in het clubhuis en na de koffie gingen wij naar de oefenlocatie. Speciaal voor deze dag hadden wij een passend dagvullend programma gemaakt. De lunch was door de motorclub zelf georganiseerd en werd op de oefenlocatie genuttigd.

's Morgens zijn we begonnen met remmen en keren. Hierna werd de oefening iets spannender gemaakt door in het zand te gaan remmen.

Om de spanning erin te houden was de volgende oefening over objecten heen rijden zoals een balk en een band. Harry Rademaker, die ook als instructeur aanwezig was deze dag, liet een mooie demo zien.

De hierdoor enthousiast geworden deelnemers gingen meteen na Harry aan de slag met deze oefening.
Sommige fanatiekelingen namen de demo van Harry wel heel erg letterlijk en vonden het geen probleem het stuur los te laten.

Tot slot nog een slalom uitgebouwd naar een reuzenslalom. Na deze leerzame dag, waarin iedereen nu weet waar hij/zij toe in staat is met zijn/haar motor, kan een ieder veilig de weg op na de winterstop.
Omstreeks drie uur waren wij terug bij het clubhuis en sloten wij de dag af met een frisdrankje.
Wij bedanken de motorclub Wombarg voor de uitnodiging en hopen deze dag volgend jaar weer te mogen verzorgen.Geen opmerkingen: