Totaal aantal pageviews

woensdag 5 mei 2010

Vervolg; ORT Landgraaf zondag 25 april 2010.

Lekker bochtje op tempo rond rijden. In de kombocht in deze prachtige zandgroeve kan het allemaal. Of je nu op je sport-enduro komt.......

....of op je dikke BMW R 1200 GS, het kan gewoon allemaal. Het niveau wordt aangepast aan je eigen ervaringen. Voor de sportieve rijders is er dan ook een gevorderden groep.

En zie hier deze piloot op ook een zware Africa Twin die zijn fiets ook aardig rond jaagt door de kombocht. Lef en snelheid komt per rondje meer en meer. Uiteindelijk kan er een leuk tempo gereden worden.

Ook vandaag waren mijn kinderen weer aanwezig om quad te rijden. Echter liep het vandaag wat vervelender af. De quad uiteindelijk met een flinke schade mee naar huis en mijn oudste zoontje met een pijnlijke knie, rug en deuk in zijn ego ook mee. Mooie plaatjes levert het quad rijden in deze immense zandgroeve wel weer op, vandaar dan ook dit plaatje.

Uiteindelijk de gehele groep van bijna 30 deelnemers op de foto. Trainers op deze dag waren Frans Verhoeven en ikzelf natuurlijk. En de voorrijders waren Jan Hofland, Ed Karssen en Arjan Brouwer.
Hier de groepsfoto. Overigens zijn er van deze dag ook weer prachtige beelden op video gemaakt door Markus Kingma. We laten de beelden verwerken op dvd en zullen die gebruiken voor onder andere reclame-doeleinden. Deze dag is verder zonder schade verlopen en aan het einde van de dag was er natuurlijk weer de eindproef. Iedereen vond de eindproef zo leuk dat we zelfs de eindproef voor een tweede keer gehouden hebben. Het was weer een prachtige dag, ook het weer werkte volledig mee. De 27 graden werden bereikt en dat maakt zo'n dag toch extra leuk. Alle deelnemers; bedankt en alle trainers bedankt voor deze fantastische Off Road Training. In september 2010 staat de volgende trainingsdatum gepland.

Geen opmerkingen: