Totaal aantal pageviews

woensdag 5 mei 2010

Vervolg All Road Training te Apeldoonr op vrijdag 23 april 2010

Na de oefenigen in het bosperceel even een korte evaluatie waarna de daadwerkelijke route aanving. De route in de fantastische omgeving van Goor gaat richting Deventer om uiteindelijk in Apeldoorn te eindigen.

En na al die foto's op deze site kun je dan eindelijk eens een keer zien hoe de foto's allemaal gemaakt zijn, door mijzelf namelijk. Tijdens een van de talrijke stops onderweg en het bespreken van tips en trucs om het all road rijden makkelijker te maken had ik mooi even de tijd om dit plaatje te schieten.

En dan natuurlijk verder over de vele stoffige zandpaden. In de groep worden technieken besproken en worden de zojuist aangeleerde en uitgeprobeerde technieken geevalueerd.
En over stof gesproken. Hieronder prachtige beelden van de groep over en van de vele zandpaden met ieder voor zich een door de wind weggedreven stofwolk. Wat kan dat all road rijden toch mooi zijn.......

Na een afwisselende route onderweg vanwege de toch wel lekkere temperatuur een stop voor verkoelend water.
De laatste stop en dan een leuke verbindingsroute naar Apeldoorn om bij de laatste koffiestop te houden. In Apeldoorn nog even de tijd voor sterke verhalen en koffie en de afsluiting van de training.Geen opmerkingen: